El concert es va celebrar i va ser un èxit.
Veieu les fotos més abaix...

El proper 17 de Juny celebrarem junts el "Dia de la Música" a Calàbria 66 en un Tótum Revolútum molt especial amb Aberhosan Mistery

ABERHOSAN MISTERY és un trio de rock-psicodèlic-setanta-instrumental format per PEP SOLÀ (B-Side, El Gros de Minnesota), PEP ROMANÍ (Mondo Bruto, Originally Nowhere), i ÀLEX MIRALLES (Poire, Outside The Wall, La Grossa de Minnesota,…).

Després de tres mesos tancats per culpa de la pandèmia, les ganes de tornar a tocar i sentir l'indescriptible plaer de la música en estat pur, aquests tres amants del rock dels setanta es van reunir per tocar a manera de divertiment i donar curs a la seva creativitat musical, sense guió previ, sense cap idea a la ment de formar un grup i només deixar-se portar per les melodies, de vegades estranyes, que els brindava la improvisació del moment.

Aleshores va ser quan es van adonar que estaven entrant en un món difícil d'escapar, d'hipnòtiques melodies i matisos interessants, fruits de l'enteniment excepcional que hi ha entre els tres músics.

A través d'un rock atmosfèric, belles melodies, contundents riffs, complexos compassos de vegades, ABERHOSAN MISTERY ens presenta un directe conceptual, apte per a tots els sentits.

Tótum Revolútum, Temporada 2022-2023

Tótum Revolútum és fidel als seus orígens. Va néixer de la voluntat per part de seguidors de la música en directe de cara a trobar punts de connexió que afavoreixin el coneixement de noves bandes i poder crear esdeveniments relacionats en l'àmbit de la cultura i més concretament de la música. 

Tótum Revolútum, organitzadors del festival amb el mateix nom, que compta ja amb 8 edicions d'història, emprèn una nova croada a favor de la música de qualitat en directe, organitzant un nou cicle de concerts que es celebraran a l’Auditori Calàbria 66 de Barcelona. Assumeix doncs el timó d’aquesta iniciativa, enfocada a la divulgació i promoció d'estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock, el Jazz i tota la música oberta i de qualitat en general. Dit això, Tótum Revolútum no s'autoimposa filtres a l'hora d'adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l'escolta i seguiment de bandes amb música original i pròpia.

Recuperats ja de la pandèmia, sembla que de manera definitiva, arranquem la temporada 2022-2023 amb un conjunt de concerts amb cadència mensual. Calàbria 66 tornarà a ser un cop més l'escenari d'una trobada dels amants de la bona música, comptant amb la presència de bandes com Vidus, Back to R'lyeh, Time Lost, Serapis Project o 11 Bis.

Cartell

Vidus - 10 Setembre 2022

Back To R'lyeh + Time Lost - 8 Octubre 2022

Serapis Project - 12 Novembre 2022

11Bis - 17 Desembre 2022

Mux - 11 Febrer 2023

Abraham Sarache + Mixu - 22 Abril 2023

Gravity Fields - 20 Maig 2023

Aberhosan Mistery - 17 Juny 2023

Uneix-te!

Galeria 2022-2023

El recinte

L'espai Calàbria 66 a Barcelona segueix fent-se un lloc preferent entre els amants del progressiu i el jazz. L'espai ofereix dos ambients diferenciats, idonis per la celebració del festival. Per un costat, l'Auditori compta amb aforament per 180 persones i amb l'equipament necessari per aguantar l'alta exigència de les bandes i l'espectador expert. Per l'altre costat, l'espai veïnal amb aforament per 100 persones s'engalana amb bar, botigues de merchandising i un escenari perfecte per actuacions acústiques. Tot això seguint les mesures sanitàries imposades per la situació que hem viscut relativa a la COVID-19.