Tótum Revolútum, Temporada 2022-2023

Tótum Revolútum és fidel als seus orígens. Va néixer de la voluntat per part de seguidors de la música en directe de cara a trobar punts de connexió que afavoreixin el coneixement de noves bandes i poder crear esdeveniments relacionats en l'àmbit de la cultura i més concretament de la música.

Tótum Revolútum, organitzadors del festival amb el mateix nom, que compta ja amb 8 edicions d'història, emprèn una nova croada a favor de la música de qualitat en directe, organitzant un nou cicle de concerts que es celebraran a l’Auditori Calàbria 66 de Barcelona. Assumeix doncs el timó d’aquesta iniciativa, enfocada a la divulgació i promoció d'estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock, el Jazz i tota la música oberta i de qualitat en general. Dit això, Tótum Revolútum no s'autoimposa filtres a l'hora d'adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l'escolta i seguiment de bandes amb música original i pròpia.

Recuperats ja de la pandèmia, sembla que de manera definitiva, arranquem la temporada 2022-2023 amb un conjunt de concerts amb cadència mensual. Calàbria 66 tornarà a ser un cop més l'escenari d'una trobada dels amants de la bona música, comptant amb la presència de bandes com Vidus, Back to R'lyeh, Time Lost, Serapis Project, o Gravity Fields.

Cartell

Vidus - 10 Setembre 2022

Back To R'lyeh + Time Lost - 8 Octubre 2022

Serapis Project - 12 Novembre 2022

Gravity Fields - 17 Desembre 2022

Uneix-te!

 • Formes part d'una banda?
  - Si tens una banda i vols participar en el projecte Tótum Revolútum, envia'ns la teva proposta aquí!
  - La valorarem i t'explicarem les condicions.

 • Ets un amant de la música en viu?
  -
  Ara, ser Amic del Tótum és gratuït. Vols formar part de la família? Omple el formulari i et contactarem.
  - Ser
  Amic del Tótum significa formar part de els avantatges personals que suposa pertànyer a un grup de persones, amants de la música amb vocació altruista, i amb actitud constructiva i associativa. Això també vol dir tenir dret a participar de les múltiples activitats que el grup ofereix, com ara col·laboració en concerts periòdics i la seva promoció, trobades i sortides, Tótum Experience 5.1 (Concerts en pantalla gran i so de cinema), divulgació de música pròpia en el cas dels músics, debats i xerrades, o coneixement de les novetats de primera mà.
  - Aquest
  a associació no té ànim de lucre i per tant és gratuïta, tot i que accepta donacions (contacta'ns per saber com)

El recinte

L'espai Calàbria 66 a Barcelona segueix fent-se un lloc preferent entre els amants del progressiu i el jazz. L'espai ofereix dos ambients diferenciats, idonis per la celebració del festival. Per un costat, l'Auditori compta amb aforament per 180 persones i amb l'equipament necessari per aguantar l'alta exigència de les bandes i l'espectador expert. Per l'altre costat, l'espai veïnal amb aforament per 100 persones s'engalana amb bar, botigues de merchandising i un escenari perfecte per actuacions acústiques. Tot això seguint les mesures sanitàries imposades per la situació que hem viscut relativa a la COVID-19.

Carousel imageCarousel image

Galeria i cròniques anteriors

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image