Tótum 2021

Tótum Revolútum és fidel als seus orígens. Va néixer de la voluntat per part de seguidors de la música en directe de cara a trobar punts de connexió que afavoreixin el coneixement de noves bandes i poder crear esdeveniments relacionats en l'àmbit de la cultura i més concretament de la música.

Tótum Revolútum, organitzadors del festival amb el mateix nom, que compta ja amb 5 edicions d'història, inicia un cicle mensual de concerts que es celebraran a l’Auditori Calàbria 66 de Barcelona. Assumeix doncs el timó d’aquesta iniciativa, enfocada a la divulgació i promoció d'estils com ara el Rock Progressiu, el Post Rock, el Jazz i tota la música oberta i de qualitat en general. Dit això, Tótum Revolútum no s'autoimposa filtres a l'hora d'adoptar estils, tot i que es fomenta sempre l'escolta i seguiment de bandes amb música original i pròpia.

Recuperant-nos de la pandèmia i amb ganes de recuperar també l'esperit d'anteriors edicions, aquest any 2021 comptarem amb la presència de bandes experimentades com Poire, Tilde, Sigma Ori, Audiolepsia i Dûrga. Les dates es comprendran entre Juliol i Desembre del 2021. Segueix llegint per més detalls.

Bandes i dates confirmades

Poire - 17 de Juliol de 2021

MollitiaM - 25 de Setembre de 2021

Sigma Ori - 16 d’Octubre de 2021

Audiolepsia - 13 de Novembre de 2021

Dûrga - 18 de Desembre de 2021

Galeria 2021

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

El recinte

L'espai Calàbria 66 a Barcelona segueix fent-se un lloc preferent entre els amants del progressiu i el jazz. L'espai ofereix dos ambients diferenciats, idonis per la celebració del festival. Per un costat, l'Auditori compta amb aforament per 180 persones i amb l'equipament necessari per aguantar l'alta exigència de les bandes i l'espectador expert. Per l'altre costat, l'espai veïnal amb aforament per 100 persones s'engalana amb bar, botigues de merchandising i un escenari perfecte per actuacions acústiques. Tot això seguint les mesures sanitàries imposades per la situació que hem viscut relativa a la COVID-19.

Carousel imageCarousel image

Uneix-te!

L'Associació es finança a través de quotes anuals que donen dret a descomptes en entrades de concerts organitzats pel Tótum i en entrades de promotores amb conveni, trobades i sortides, assistència a les Tótum Experience 5.1, divulgació de música pròpia en el cas dels músics, debats, etc... T'interessa? Omple el formulari i et contactarem.